Norra Sigfridsleden

Pilgrimsleden Norra Sigfridsleden har en delsträcka genom Bankeryd mellan Järstorps kyrka och Fiskebäcks kapell.

Klicka på bilden för att läsa foldern ”Delmål utefter Norra Sigfridsleden delsträcka Järstorps kyrka-Fiskebäcks kapell” i pdf-format.

Bild: Klas Peter Suneson

Broschyren "Närmre Verkligheten" berättar lite mer om pilgrimsvandringar genom att visa på fenomenet pilgrimsvandring, dess historia och utbredning.
Du kan även läsa om vandringar idag, leder i Sverige samt en kortkurs i pilgrimsteologi. Foldern finns att hämta på församlingsexpedtionen. Annars ”beställ” genom att skicka ett mail eller ring 036-376770 så skickar vi hem ett ex till dig.