Verksamheter

Varje vecka fylls lokalerna här i Bankeryds församling med verksamhet för både barn och vuxna. Välkommen!

Sommarskoj på Astrid Lindgrens värld

Barn, ungdom, familj

Barnen lyftes fram av Jesus och har därför en central plats i vår kyrka. Mötesplatser för barn och ungdomar finns under veckan och många söndagar är det familjegudstjänster.

Mötesplatser

Träffas ofta eller mer sällan? Bara ta en fika eller gå en kurs? Välkommen att vara med!

Musik

Musik öppnar inre rum, ger gemenskap och har en central plats i kyrkan. Här i Bankeryd finns möjlighet för både liten och stor att sjunga i kör. Välkommen med!

Stöd och omsorg

Diakoni är hjälpande arbete. Här i Bankeryd finns stöd och hjälp att få.

Övrigt församlingsarbete

Frivilligt arbete på olika sätt, insamlingar, samarbeten och pilgrimer som vandrar. Detta och mycket mer är sådant som pågår i församlingen.

Bilden är en del av bankeryds kyrkas kormålning utförd av Torsten Nordberg

Gudstjänst

Gudstjänsten är en mötesplats mellan människa och Gud. Den bygger på en lång och levande tradition ...