Konfirmander 2015-16
Foto: Eleonora Melkersson

Enkät konfirmandhelgen 21/8-22

Den 21/8 är det inplanerad konfirmation i Hagby kyrka. Då vi har en stor grupp konfirmander så är vi nyfikna på hur många ni som familjer har tänkt att bjuda in till konfirmationsgudstjänsten. Detta är relevant då platserna i kyrkan är begränsade. Tidigare år när vi har haft stora grupper så har vi delat upp konfirmationen så att alla får plats och vi behöver nu veta om detta behöver göras i år med.

Nedan har ni två alternativ för konfirmationshelgen. Det ena alternativet innebär att vi inte delar upp gruppen men kör med begränsningar i antalet gäster. Det andra alternativet innebär en uppdelning av gruppen samt att vi kör både på lördag och söndag. Med detta alternativ får ni som familjer komma så många ni vill.

Var vänlig att kryssa i det alternativ som passar er bäst.