Balingsta pastorat söker

Pedagog eller diakon 100 % Välkommen med din ansökan!

Balingsta pastorat söker Pedagog eller diakon 100 %

Vill du vara med och bygga kyrka och församling? Har du ett stort engagemang för barn? Vill du ansvara för verksamheten riktad till barn och barnfamiljer?

Som pedagog/diakon i Balingsta pastorat ansvarar du för och driva och vidareutveckla pastoratets verksamhet riktad till barn och familj. Tjänsten innehåller idag t.e.x. "Kyrkis" för barn och föräldrar, skolkontakter med t.ex. jul- och påskvandringar och bibeläventyret, gudstjänster med små och stora. Du kommer även finnas med i ungdoms- och konfirmandarbetslaget.

 

Balingsta pastorat är beläget på landet ca en mil utanför Uppsala och består av sex församlingar: Balingsta, Dalby, Hagby, Ramsta, Uppsala-Näs och Västeråker. Församlingarna har 2868 medlemmar tillsammans.

Vi söker dig som:

• Har en pedagogisk utbildning och är väl förankrad i Svenska kyrkans tro. Är en  trygg person som trivs bra i lek, skapande verksamhet och vill leda samtal och undervisning i möte med barn och ungdomar.

• Kan arbeta både självständigt och i team med anställda och ideella.

• Du är medlem i Svenska kyrkan.

• Har körkort och tillgång till egen bil. Ansökan Välkommen med din ansökan senast 10 maj 2019. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Ansökningarna behandlas efterhand de kommer in och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till: Balingsta pastorat, Böksta 54, 755 91 Uppsala eller per mail till balingsta.pastorat@svenskakyrkan.se 

Tillträde hösten 2019 eller efter överenskommelse.

Närmare upplysning om tjänsten lämnas av kyrkoherde

Johan Lautmann  018-395014 

Välkommen med din ansökan!