En man sitter och samtalar med några andra.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Vuxen

På denna sida kan du ta del av de verksamheter som erbjuds för vuxna i Backa pastorat. Det finns öppna verksamheter där ingen anmälan krävs och som man kan komma till de gånger man kan och det finns verksamheter som kräver anmälan. Verksamheterna för vuxna är indelad i 4 underkategorier - aktivitet och rörelse, mötesplatser, skapande och kurser.

En grupp människor vandrar på led genom skogen.

Aktivitet och rörelse

På denna sida kan du ta del av verksamheter med aktivitet och rörelse som erbjuds för vuxna i Backa pastorat. Det finns öppna verksamheter där ingen anmälan krävs och som man kan komma till de gånger man kan och det finns verksamheter som kräver anmälan. Om du är intresserad av någon av verksamheterna är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen för mer information.

Två personer samtalar. En av de håller en porslin-kopp i händerna.

Mötesplatser

På denna sida kan du ta del av mötesplatser för vuxna i Backa pastorat. Det finns öppna verksamheter där ingen anmälan krävs och som man kan komma till de gånger man kan och det finns verksamheter som kräver anmälan. Om du är intresserad av någon av verksamheterna är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen för mer information.

Någon håller i en stickad vante.

Skapande

På denna sida kan du ta del av verksamheter med fokus på skapande som erbjuds för vuxna i Backa pastorat. Samtliga verksamheter på denna sida kräver anmälan. Om du är intresserad av någon av verksamheterna är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen för mer information.

Kurser

Vill du få mer kunskap, längtar efter gemenskap eller vill lära känna dig själv och finna din plats? Kurserna ges i mindre grupper, och om man redan är en grupp så kan man som grupp gå en viss kurs.