Tuvedialogen

Tuvedialogen i Glöstorpskyrkan vill vara en öppen och kravlös mötesplats för människor som vill växa och fördjupas. Vi bjuder in olika intressanta föreläsare en gång i månaden. Det är alltid fri entré och i pausen finns frukt och dryck till en kostnad av 20 kronor.

vårens program:

Onsdag 13 mars, kl. 18.30, Glöstorpskyrkan:
Biskop Susanne Rappman, Göteborgs stift. Vi börjar Tuvedialogen denna kväll med att fira mässa kl. 18.30.

Tuvedialogen ordnar föreläsningar med inbjudna talare flera gånger per termin. Har du frågor om föreläsningarna är du välkommen att kontakta Annika Svensson, diakon. 031-17 98 54.

E-post: annika.svensson@svenskakyrkan.se