Tuvedialogen

Tuvedialogen i Glöstorpskyrkan vill vara en öppen och kravlös mötesplats för människor som vill växa och fördjupas. Vi bjuder in olika intressanta föreläsare en gång i månaden. Det är alltid fri entré och i pausen finns frukt och dryck till en kostnad av 20 kronor.

Höstens program:

Torsdag 28 november, kl. 19.00, Glöstorpskyrkan:

Patricia Tudor Sandahl kommer till Tuve dialogen den 28/11.

”VÄGAR TILL LEVANDE LIV- så länge vi lever har vi chansen att växa och blomstra Livet går ut på detta. Hela livet-

Tuvedialogen ordnar föreläsningar med inbjudna talare flera gånger per termin. Har du frågor om föreläsningarna är du välkommen att kontakta Annika Svensson, diakon. 031-17 98 44.

E-post: annika.svensson@svenskakyrkan.se