Stickcafé Glöstorp

Vi inspirerar varandra, fikar och samtalar över ett garnnystan. Välkommen till vårens stickcaféer den 12 maj kl. 13.

Stickcafé Glöstorp träffas i vår den 12 maj.

Vi inspirerar varandra, fikar, samtalar över ett garnnystan och allt det som är möjligt att skapa med hjälp av garn, stickor och virknål. Vill du komma men känner att du inte är så bra på att sticka eller virka så hjälper vi varandra.

Om du vill är du välkommen att börja gemenskapen med högmässan kl 11 i Glöstorpskyrkan och det förstärkta kyrkkaffet efter det.

Marie Blomstrand, slöjdlärare, håller i trådarna tillsammans med Annika Svensson, diakon.