Foto: Jonas Tobin/IKON

Söndagsskola i Backa kyrka

Under läsåret 2021/2022 har söndagsskolan ett uppehåll. Men vi vill att barnen som kommer till kyrkan skall känna sig välkomna och delaktiga i gudstjänsten. Här får alla lyssna till spännande bibelberättelser, be och sjunga. Även barnen kan tända ett ljus i ljusgloben, lägga en sten i ”Nådens hav” (som bön om förlåtelse), gå fram till altarringen för att bli välsignad eller om man är döpt ta emot bröd & vin.

BARNEN ÄR VÄLKOMNA TILL BACKA KYRKA!

Bra att veta är att på kyrktorget finns en korg med ”Barnens Agenda”, där ligger en mapp med text- och ritblad kring söndagens tema. Det är bara att ta fram, läsa och rita! Vi har även kyrkpåsar vid psalmbokshyllan att ta med till bänken. I pentryt längst ner i kyrkan finns en lekhörna och där är det en högtalare som ger möjlighet att lyssna till gudstjänsten.