Samtalsgrupper/Bibelstudium/Bön

ALPHA är ett intressant och spännande sätt att lära sig mer om kristen tro tillsammans med andra. En ny kurs startar i höst, den 26 september. Du är varmt välkommen!

Alpha

Välkommen till samtalsgruppen Aktuellt i Brunnsbokyrkan. Vi träffas varannan tisdag kl 12.30-14.15 (ojämna veckor).

Aktuellt

Backa församling har gudstjänster och gör regelbundna besök på äldreboendena i Backa.

Besök på äldreboenden

Vi läser och samtalar utifrån Johannesevangeliet – om vad det betydde då och vad det betyder för oss idag. Varannan tisdag (ojämna veckor), Bäckebols kyrksal kl. 11-12.15.

Bibelsamtal

Välkommen att undersöka en spännande och utmanande bok tillsammans med andra som också är nyfikna.

Bibelstudium i Backa församlingshem

Samtal - gemenskap -fika - fördjupning - andakt. Välkommen att vara med i en samtalsgrupp i Kärra! Första träffen är den den 22 januari - därefter träffas vi varannan vecka

Bibelstudium - Kärra

Vi inbjuder till en samtalsserie om Hjärtats nycklar på tisdagar (vid sex tillfällen) i Backa församlingshem. Vi träffas kl. 18.30-20.00 med start 29 januari.

Hjärtats nycklar

”På väg” – en samtals- och studiegrupp med lärljungaliv i fokus! Vi träffas varannan torsdag (ojämna veckor) kl. 19 i Brunnsbokyrkan.

På väg - i Jesu spår

Att förlora en kär anhörig är smärtsamt och svårt. Tomheten kan vara stor och en stor del av ens eget liv tycks kanske försvinna. Då kan det vara skönt att få träffa andra människor som befinner sig i en liknande situation och få dela sina upplevelser av sorg och saknad med andra.

Leva vidare - våren 2019