Vi män vi kan

Ett gott samtal och gemenskap om livet - oss män emellan. Vissa kvällar lagar vi mat ihop, andra gästas vi av en inbjuden talare.

"Vi män vi kan!"

- Ett samtalforum för män. Vi hoppas att detta forum ska fungera som kanal för ett gott samtal och gemenskap om livet. Vi träffas i Glöstorpskyrkan den sista onsdagen varje månad kl. 18.30. Ibland gästas vi av en inbjuden föreläsare, andra kvällar lagar vi mat tillsammans. Varmt välkommen att vara med.

Frågor om denna verksamhet? Kontakta diakon Thomas Kolandivelu 031-17 98 55.