Foto: IKON

Barnkören Regnbågen i Säve

Regnbågens körmedlemmar går i årskurs F-3 och medverkar på gudstjänster med små och stora i Säve kyrka några gånger per termin.

Barnkören Regnbågens körmedlemmar går i årskurs F-3. Kören framträder bl a på gudstjänster med små och stora i Säve kyrka två till tre gånger per termin. Körledare är vår organist Jens Claesson.
De flesta av barnen kommer till församlingshemmet med skolbussen från Bärbyskolan. Vi börjar träffen med att fika tillsammans. Därefter följer halva gänget med församlingspedagogen för att ha Hemliga klubben och resten stannar med organisten för att sjunga i barnkören Regnbågen. Efter halva tiden möts vi för en andakt med bibelberättelse och bön. Sedan byter grupperna aktivitet!

Övningarna är på tisdagar kl 13.30-16.00 i Säve församlingshem.

OBS! Anmälan krävs.

Kontakta Anki Rundberg, församlingspedagog. 031-17 98 45. anki.rundberg@svenskakyrkan.se. Eller Jens Claesson, körledare. 031-17 98 47. jens.claesson@svenskakyrkan.se

Anmälan till hösten 2021

Våravslutning 2021

Ta del av Regnbågens/Hemliga klubbens våravslutning här.

Se våravslutningen

Påskdramat 2021

Ta del av filmen genom att trycka på knappen nedan.

Se påskdramat

Luciatåg 2020

Ta del av filmen genom att trycka på knappen nedan.

Se luciatåget

Nedan bildspel från Regnbågen och Hemliga klubbens påskdrama 2016