På väg - i Jesu spår

”På väg” – en samtals- och studiegrupp med lärljungaliv i fokus! Vi träffas varannan torsdag (ojämna veckor) kl. 19 i Brunnsbokyrkan.

Inställt!

Med anledning av coronaviruset pausar vi denna verksamhet tills vidare. Informationen uppdateras löpande.

”På väg” – en samtals- och studiegrupp utifrån detta med att vara en lärjunge till Jesus. Vi träffas varannan torsdag ojämna veckor kl. 19.00–20.45 i Brunnsbokyrkan. Välkomna att börja kvällen med mässan kl 18.30.

I samtal, bön och bibelstudie söker vi svar på frågan om hur vi lever som lärjungar i vår tid.

"Följ mig!" är en utmaning som de första lärjungarna fick av Jesus, men som också gäller oss idag. Vi blir aldrig färdiga som kristna. Det finns alltid något mer att upptäcka eller ompröva. Kallelsen att följa Jesus innebär också ett uppbrott och en ny livsinriktning.

I gruppen "På väg" hjälps vi åt att inspirera och stödja varandra, så att vi kommer vidare på vägen.

Varje gång inleds med ett tema för dagen. Sedan är det samtal i mindre grupper, oftast är det fika samtidigt, och sedan summerar vi tillsammans.

Hör gärna av dig med frågor eller för mer information.

Ledare: Rune Mårtensson, e-post: rune.martensson@telia.com

När: Torsdagar kl. 19.00-20.45 ojämna veckor (mässan börjar kl. 18.30)
Var: Brunnsbokyrkan