Sommarkvällar i Glöstorpskyrkan

Musik, fika och andakt. Entré: 40 kronor. Glöstorpskyrkan, onsdagar kl. 18, mellan 12 juni och 14 augusti .

12 JUNI

Från visa till boogie woogie. Blandat musikprogram med pianisten David Carbe tillsammans med trumslagare Jacob Linde och sångerskan Stina Klintbom.

19 JUNI

Midsommarfest. Midsommarfest med traditionell midsommarmat och jordgubbstårta. Allsång med Ingmarie Wahlbäck. Pris: 100 kr. An­mälan senast den 17 juni till Thomas Kolandivelu, 031-17 98 55.

26 JUNI

Sångglädje. Negar Zarassi, sång, och Lowe Pettersson, piano.

4 JULI

Musikal, Klassiskt samt Kända melodier. Roger och Catarina Lorenzson sång, Jerker Nirbrant piano.

10 JULI

Från Dan Andersson till dans­band. Sång och musik med Daga och Rolf Wallgren.

17 JULI

Välkomna till glad musik utan gränser. Bengt Åkerberg.

24 JULI

Vänta inte med att älska. Susanne Pettersson, sång och piano, och Ingmari Dalin, sång och gitarr.

31 JULI

Sånger, visor och skrönor. KG Malm.

7 AUGUSTI

Sommarens vackraste sånger. Olle Pettersson, sång, Lowe Pettersson, piano.

14 AUGUSTI

Från mjuka visor till häftig rock’n’roll med Elvis mest älskade sånger! Sång och musik med Lars-Eric Frendberg och Johan Frendberg.