Sommaraktiviteter

Under sommaren sker många aktiviteter regelbundet under veckodagarna - promenader, sommarkvällar, tipspromenader och sommarkafé. Här kan du läsa mer om dagar och tider.

MÅNDAGAR

• PROMENAD, samling kl. 10.30 vid Brunnsbo­kyrkan (t.o.m. 16 augusti)

• SOMMARKAFÉ, Brunnsbokyrkan kl. 11, andakt och fika (t.o.m. 16 augusti)

TISDAGAR

• TIPSPROMENAD, vid Säve kyrka kl.14-16 till och med 13 juli, därefter från och med 24 augusti.

• PROMENAD, samling kl. 10.30 vid Fiskhuset för promenad till Backa församlingshem (t.o.m. 17 augusti)

• SOMMARKAFÉ, Backa församlingshem kl. 11, andakt och fika (t.o.m. 17 augusti)

ONSDAGAR

• SOMMARKVÄLL, Brunnsbokyrkan kl. 18.30, veckomässa, fika och spontana program (t.o.m. 18 augusti)

TORSDAGAR

• PROMENAD, samling kl. 10.30 vid Fiskhuset för promenad till Backa församlingshem (t.o.m. 19 augusti)
  • SOMMARKAFÉ, Backa församlingshem kl. 11, andakt och fika (t.o.m. 19 augusti)

FREDAGAR

• TIPSPROMENAD, vid Kärra kyrka kl. 11-13 till och med 30 juli, därefter från och med 27 augusti.