Ledig tjänst: Församlingspedagog 100% i Backa

Nyhet Publicerad Ändrad

Är du vår nya församlingspedagog som vill leda och utveckla verksamheten för barn och familj i Backa församling? Nuvarande församlingspedagog går i pension och vi söker hennes efterträdare. Välkommen med din ansökan senast 2 september.

Församlingspedagog för barn och familj 100% till Backa församling sökes.

Vi söker dig som

- vill arbeta med barn från 0-13 år

- vill samarbeta med skolor, föreningar och liknande i stadsdelen

- tar dig an föräldrar/vårdnadshavare

- är fast förankrad i den kristna tron, och vill ge den vidare

- tillhör Svenska kyrkan och delar dess värderingar

- är utbildad församlingspedagog eller har motsvarande utbildning/erfarenheter

Huvudarbetsplatsen är Backa församlingshem med fina och rymliga barnlokaler. Verksamheten sker mestadels på vardagar. Visst helg- och kvällsarbete samt läger och medverkan vid gudstjänster förekommer.

Församlingen har två kyrkor, Backa kyrka och Brunnsbokyrkan samt ett församlingshem nära Backa kyrka. Arbetslaget består av 12 fast anställda och flera ideella medarbetare fördelat på två arbetsplatser.

Backa församling ligger på Hisingen i Göteborg och ingår tillsammans med Tuve-Säve församling i Backa pastorat, det finns ett gemensamt kansli och fyra förskolor. Du kan läsa mer om Svenska kyrkan i Backa pastorat på https://www.svenskakyrkan.se/backapastorat

Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan jämte referenser, meritförteckning och löneanspråk
på mail senast 2 september till backa.ansok@svenskakyrkan.se, ange ämne: Församlingspedagog Backa