Mötesplatser

Välkommen på berättarcafé i Glöstorpskyrkan, varje onsdag kl. 10-12. Under juni, juli och augusti är det sommaruppehåll. Välkomna åter den 5 september!

Berättarcafé

Välkommen till kyrksalen på Selma Lagerlöfs torg.

Café Selma

Välkommen till kyrksalen på Selma Lagerlöfs torg.

Välkommen till en trevlig gemenskap där vi samtalar och fikar. Ibland har vi lotteri och bingo, andra gånger kåserier och sång.

Dam- och herrgrupper

Vi ser filmer som väcker tankar, känslor och öppnar för samtal.

Filmklubb i Bäckebols kyrksal

Vi ser filmer som väcker tankar, känslor och öppnar för samtal.

Längtar du efter att ”bara vara”? Ta det lugnt, inte känna en massa krav? Välkommen till Backa församlingshem där ett dignande frukostbord väntar.

Frukost för kvinnor

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. 20 maj träffas vi härnäst.

Knutpunkt Brunnsbo

En lördagförmiddag i Glöstorpskyrkan med frukost, samtal och spännande föredrag av en inbjuden gäst.

Kvinnofrukost

Föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster.
Och självklart alltid andakt och en fikagemenskap!

Lördagsträff

Föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid andakt och en fikagemenskap!

En mötesplats där vi bjuder in gäster som föreläser utifrån ett särskilt perspektiv och ämne. Tanken är att föreläsaren ska stimulera till tankar, samtal och frågor - men även inspiration.

Mötesplats | Säve

Tuvedialogen i Glöstorpskyrkan vill vara en öppen och kravlös mötesplats för människor som vill växa och fördjupas. Vi bjuder in olika intressanta föreläsare en gång i månaden. Det är alltid fri entré och i pausen finns frukt och dryck till en kostnad av 20 kronor.

Tuvedialogen

Ett gott samtal och gemenskap om livet - oss män emellan. Vissa kvällar lagar vi mat ihop, andra gästas vi av en inbjuden talare.

Vi män vi kan