Mötesplatser

Backa Församlingshem

Bibelstudium i Backa församlingshem

Välkommen att undersöka en spännande och utmanande bok tillsammans med andra som också är nyfikna. Jämna torsdagar 18.30-20 i Backa församlingshem.

Brunnsbokyrkan

Elvakaffe och andakt

Från klockan 11.00 på måndagar och tisdagar är det elvakaffe och andakt i Brunnsbokyrkan (andakt klockan 12.15).

Drop-in-fika

Välkommen in i Brunnsbokyrkan på onsdagar 16.00-18.15 på drop-in-fika med möjlighet att köpa fika.

Middagsböner i Brunnsbokyrkan – Bibelns kvinnor

I Gamla och Nya testamentet finns många spännande kvinnoöden. Kom och upptäck mer om Bibelns kvinnor på våra middagsböner i Brunnsbokyrkan, tisdagar 12.15 och torsdagar 12.30. Välkommen!

Andakt och sopplunch

Välkommen på andakt och sopplunch i Brunnsbokyrkan på torsdagar kl.12.30. Vi börjar med en andakt och sen äter vi soppa tillsammans. Kostnad: 40 kr.

Glöstorpskyrkan

Öppen kyrka i Glöstorpskyrkan

Måndagar-onsdagar 10.00-15.00. Välkommen in i Glöstorpskyrkan för att tända ljus, fika, umgås eller bara vara en stund.

Måndagsgruppen

Varje måndag 11-13 i Glöstorpskyrkan. Vi träffas, fikar, har aktiviteter och en andakt.

Finsk samtalsgrupp för kvinnor

Varannan måndag klockan 11.30 träffas vi och samtalar i Glöstorpskyrkan. Välkomna!

Berättarcafé

Välkommen på berättarcafé i Glöstorpskyrkan, varje onsdag kl. 10-11.30.

Kärra församlingshem

Måndagsgemenskap

Kärra församlingshem på måndagar 11.00-13.00. Vi startar med kaffe och macka, gemensam andakt och sedan finns det olika grupper att samlas i.

Fredag i Kärra

En stunds gemenskap vid, runt och i Kärra kyrka på fredagar kl. 11-13. Vi är utomhus.

En person skär upp nybakt bröd.

Frukost i Kärra

Välkommen på frukost i Kärra 3 tillfällen under vårterminen.

Säve

Tisdag i Säve

En stunds gemenskap vid, runt och i Säve kyrka på tisdagar kl. 15. Vi är utomhus.