Mjukgymnastik i Säve

Är du hemma på dagtid och tycker om att röra på dig i gemenskap med andra? Då är du välkommen till mjukgymnastiken i Säve församlingshem.

Inställt!

Med anledning av coronaviruset pausar vi denna verksamhet tills vidare. Informationen uppdateras löpande.

Mjukgymnastik är mjuka, tänjande rörelser som sätter igång blodcirkulationen i hela kroppen. Man blir härligt avslappnad efter övningarna. Vi avslutar varje träff med en kopp kaffe och god gemenskap.

Vi träffas på onsdagar, ojämna veckor, kl. 15.00 i Säve församlingshem.

Gruppen drivs av ideella krafter. Har du frågor är du välkommen att kontakta antingen Katarina på tfn 031-96 00 48 eller Ingela på tfn 031-96 02 87.

Distrikt Säve-Kärras kontaktperson är Anki Rundberg, diakoniassistent, tfn 031-17 98 45, eller e-post anki.rundberg@svenskakyrkan.se