Miniorkör i Kärra

För barn i årskurs F-2 som sjunger i kör, pysslar, gör utomhusaktiviteter och andra roligheter.

En grupp för barn i årskurs F-2. Vi träffas på onsdagar kl 13.20-15.20 i Kärra församlingshem. Barnen hämtas på fritids när de slutar 13.20 och när vi kommer till församlingshemmet fikar vi. Sedan sjunger vi i kör, pysslar, gör utomhusaktiviteter och andra roligheter. Barnkören sjunger med i tre gudstjänster per termin när vi har gudstjänst med små och stora i Kärra kyrka.

Kontakt: Församlingspedagog Anki Rundberg.
Telefon: 031-17 98 45. E-post: anki.rundberg@svenskakyrkan.se