Miniorer i Backa

Välkommen till Backa församlingshem för lek, spel, pyssel och häng.

Vi leker, pysslar, spelar, bakar och grejar. En lugn stund har vi varje gång då vi pratar om något spännande från barnens bibel.

Under höstlovet inbjuder vi till läger på Helsjöns folkhögskola. Det brukar vara mycket roligt och uppskattat.

Lisbeth hämtar barn som går på Backaskolan till miniorerna. De får vänta på  skolgården kl 14.45 klara att ge sig av. Ni föräldrar måste anmäla ert barn och även berätta om ni vill att ert barn ska bli hämtat på Backaskolan.

Torsdagar kl 15.00-16.30
Backa församlingshem
För barn 6-9 år.
Ledare: Lisbeth Gustavsson

Miniorerna i Backa församlingshem är kopplade till Svenska kyrkans Unga.

Lisbeth Gustavsson

Backa pastorat