Lördagsträff

Föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid andakt och en fikagemenskap!

Vi har lördagsträff en gång i månaden - som regel den första lördagen varje månad - i Glöstorpskyrkan på Tuve torg 1A. Verksamheten är ett samarbete mellan Tuve Röda Kors, Lions Club i Tuve, stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och Tuve-Säve församling. Programmen innehåller föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid en fikagemenskap! Entré: 30 kronor.

Vårens program

• 2 februari: Visor, schlagers ... och kanske någon countryballad. Crister Ågren framför visor och sånger till gitarr. OBS! Ändrad lokal - till Kulturpunkten, Tuve torg.
  • 2 mars: Musikkryss med Lennart Palm. OBS! Entré: 40 kr.
  • 6 april: Framtidsplan och byggnader i Tuve och Norra Hisingen med Bengt Nielsen
  • 4 maj: Spännande - Hemlig låda med Thomas & gänget. OBS! Entré: 60 kr.

Frågor om denna verksamhet? Kontakta diakon Thomas Kolandivelu 031-17 98 55. E-post: thomas.kolandivelu@svenskakyrkan.se