Lördagsträff

Föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid andakt och en fikagemenskap!

Vi har lördagsträff en gång i månaden - som regel den första lördagen varje månad -  i Glöstorpskyrkan på Tuve torg 1A. Verksamheten är ett samarbete mellan Tuve Röda Kors, Lions Club i Tuve, stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och oss i Tuve-Säve församling. Programmen innehåller föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid en fikagemenskap!

Frågor om denna verksamhet? Kontakta diakon Thomas Kolandivelu 031-17 98 55. E-post: thomas.kolandivelu@svenskakyrkan.se