Lördagsträff

Föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid andakt och en fikagemenskap!

Vi har lördagsträff en gång i månaden - som regel den första lördagen varje månad - i Glöstorpskyrkan på Tuve torg 1A. Verksamheten är ett samarbete mellan Tuve Röda Kors, Lions Club i Tuve, stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och Tuve-Säve församling. Programmen innehåller föredrag och musikunderhållning med inbjudna gäster. Och självklart alltid en fikagemenskap! Entré: 30 kronor.

Vårens program 2020

• 1 februari: Sång och musik med Johan och Lars-Eric Frendberg. Kaffeservering. Enté:40 kr. Glöstorpskyrkan
  • 7 mars
  • 4 april