Leva vidare

Att förlora en kär anhörig är smärtsamt och svårt. Tomheten kan vara stor och en stor del av ens eget liv tycks kanske försvinna. Då kan det vara skönt att få träffa andra människor som befinner sig i en liknande situation och få dela sina upplevelser av sorg och saknad med andra.

Att förlora en kär anhörig är smärtsamt och svårt. Tomheten är stor. Då kan det vara skönt att träffa andra människor som befinner sig i en liknande situation och att få dela upplevelsen av sorg och saknad med andra.

Du är välkommen att vara med i en leva-vidare grupp!
Vi träffas varannan tisdag (totalt sex gånger) i Kärra församlingshem kl. 14-15.30 med start tisdagen den 4 februari kl. 14. Anmäl dig till Britta Strandroth, präst, senast den 2 februari. Telefon: 031- 17 98 43 eller epost: britta.strandroth@svenskakyrkan.se.

Välkommen att vara med!

Om du har frågor eller funderingar eller bara vill ha någon att prata med är du självklart välkommen att höra av dig.