Kyrkans Unga (KU)

Välkommen till en verksamhet som varierar mellan kul och allvar. Ibland har vi fördjupning i Bibeln eller samtalskvällar om olika livsfrågor. Andra kvällar spelar vi spel, leker, bakar eller gör något annat skoj.

Kyrkans Unga (KU) träffas i Glöstorpskyrkan på tisdagar kl. 18.30

Vi börjar alltid med veckomässan sedan fikar vi ca kl. 19.00 och programmet börjar kl. 19.30. Vi håller på ungefär till kl. 21.

För mer information kontakta Iris Andersson, församlingspedagog.
Telefon: 031-17 98 56. E-post: iris.andersson@svenskakyrkan.se