Knutpunkt Brunnsbo

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. 20 maj träffas vi härnäst.

Välkommen till träffar som arrangeras av Brunnsbokyrkan tillsammans med Brunnsbo Träffpunkten. Träffpunkten är en del av Hälsofrämjande- och förebyggandenheten Norra Hisingen i Göteborgs stad.

Vi anordnar föreläsningar ca en gång i månaden kl. 13 och träffas vanligtvis i Brunnsbokyrkan. Ibland är vi i Träffpunktens lokaler som också ligger på Brunnsbotorget.

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. Vi delar kaffegemenskap och pratar om hälsa och välbefinnande.

VÅREN 2019

28 januari: Vi tror på framtiden - Lars Antborg spelar och sjunger