Knutpunkt Brunnsbo

Inställt!

Med anledning av coronaviruset pausar vi denna verksamhet tills vidare. Informationen uppdateras löpande.

Välkommen till träffar som arrangeras av Brunnsbokyrkan tillsammans med Brunnsbo Träffpunkten. Träffpunkten är en del av Hälsofrämjande- och förebyggandenheten Norra Hisingen i Göteborgs stad.

Vi anordnar föreläsningar ca en gång i månaden kl. 13 och träffas vanligtvis i Brunnsbokyrkan. Ibland är vi i Träffpunktens lokaler som också ligger på Brunnsbotorget.

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. Vi delar kaffegemenskap och pratar om hälsa och välbefinnande.

VÅREN 2020

27 januari: Komminister Göran Starke berättar om gatubarns rehabilitering i Uganda (Agape World Ministries).

24 februari: Sång av Seniorkören under ledning av Ann-Britt Nykvist.

Mer info kommer om nya datum.