Knutpunkt Brunnsbo

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. 20 maj träffas vi härnäst.

Välkommen till träffar som arrangeras av Brunnsbokyrkan tillsammans med Brunnsbo Träffpunkten. Träffpunkten är en del av Hälsofrämjande- och förebyggandenheten Norra Hisingen i Göteborgs stad.

Vi anordnar föreläsningar ca en gång i månaden kl. 13 och träffas vanligtvis i Brunnsbokyrkan. Ibland är vi i Träffpunktens lokaler som också ligger på Brunnsbotorget.

Du som är dagledig är varmt välkommen till våra träffar där vi gästas av föreläsare eller musikgrupper en gång i månaden. Vi delar kaffegemenskap och pratar om hälsa och välbefinnande.

VÅREN 2019

28 januari: Vi tror på framtiden - Lars Antborg spelar och sjunger

25 februari: Åke Olsson, präst i Brunnsbokyrkan: Människor som ger oss hopp

25 mars: program meddelas senare

20 maj: Pilgrimsvandringar. Marie Lumseden är Pilgrimsledare med inriktning på vandringar i Sverige. Hon berättar om hur vandringen i det yttre kan påverka det inre landsakapet och varför pilgrimsvandringar åter är aktuella i Sverige. Vi kommer att få se på bilder och lyssna på citat ur Dag Hammarskjöld bok Vägmärken.

17 juni: Refräng & Co. Terminsavslutning med sång och musik.