Juniorkör i Kärra

För dig som går i årskurs 3-7 som tycker om att sjunga - och vi fikar och pysslar också! Några gånger per termin är vi med och sjunger i gudstjänster för små och stora i Kärra kyrka.

Juniorkören vänder sig till barn i årskurs 3-7 som tycker om att sjunga. Vi börjar med gemensam fika, sedan går de äldsta barnen och sjunger medan de yngre ägnar sig åt pyssel, lek och andra roligheter. Efter halva tiden är det gemensam andakt och sedan byter grupperna plats med varandra.

Kören sjunger i tre gudstjänster per termin.

Onsdagar kl. 15.30-17.00 i Kärra församlingshem - terminsstart 5/9.

OBS! Anmälan krävs.

Kontaktperson och anmälan: Anki Rundberg, församlingspedagog.
Telefon: 031-17 98 45.
E-post: anki.rundberg@svenskakyrkan.se