Hyra lokaler

Välkommen att hyra våra lokaler. Du kan hyra i samband med dop, vigsel eller begravning för att ha dopkaffe, bröllopsfest eller minnesstund. Uthyrning sker alltid i mån av tillgång och i relation till församlingens egen verksamhet.

Backa församlingshem

• Lilla salen som rymmer max 20 personer
  • Stora salen som rymmer 80 personer

BRUNNSBOKYRKAN

• Stora salen som rymmer max 60 personer (köket är bristfälligt och har begränsade utrymmen för förvaring av mat och kyrlvaror)

glashuset vid tuve kyrka

• Lokal som rymmer max 20 personer

glöstorpskyrkan

• Ungdomsrummet som rymmer max 30 personer
  • Stora salen som rymmer max 80 personer

kärra församlingshem

• Stora salen som rymmer max 100 personer

rödbo kyrka

• Lokal som rymmer max 30 personer

säve församlingshem

• Stora salen som rymmer max 100 personer

Att tänka på:

• Hyran avser per gång eller dag. Kostnaderna skiljer sig åt något mellan lokalerna - kontakta expeditionen för kostnaden för den lokal du vill hyra.

• Vid midnatt ska lokalerna vara städade, låsta och larmade.

• Personal (köks-, serveringspersonal eller vaktmästare) ingår inte i kostnaden.

• Vi tillåter servering av öl och vin, men inte sprit i våra församlingslokaler - och i begränsad konsumtion.

• Våra lokaler är helt nöt- och mandelfria.

• Betalning sker i efterhand via faktura.