Hökälla - Grönt arbete och rehab

Hökälla - Grönt arbete och rehab är en anordnare inom jobb- och utvecklingsgarantin och leds av John Thulin och Åsa Wahman.

Hökälla erbjuder värdefulla arbetsuppgifter, social gemenskap och coachning till våra deltagare, som främst kommer från jobb- och utvecklingsgarantin. Vårt syfte är att deltagarna skall komma ett steg närmre arbetsmarknaden eller åtminstone få höjd livskvalitet.

Kontinuerligt utvecklar vi våra verksamheter inom naturvård, trädgård, pedagogiskt arbete, besökstjänst, hantverk, försäljning, matlagning, hälso- och friskvård. Tillsammans med Park-och Naturförvaltningen och arrendatorn sköter vi och utvecklar Hökälla våtmarkspark, med målsättningen att det skall vara ett attraktivt rekreationsområde med stor biologisk mångfald.

Kom gärna och besök oss måndag-torsdag kl. 9-16 och fredag kl. 9-12.

Läs mer om Hökälla här.

Välkommen till våra föreläsningar i höst!