Hjärtats nycklar

Vi inbjuder till en samtalsserie om Hjärtats nycklar på tisdagar (vid sex tillfällen) i Backa församlingshem. Vi träffas kl. 18.30-20.00 med start 29 januari.

Hjärtats nycklar är en bok av Martin Lönnebo. Han är också känd för Frälsarkransen.  Nycklarna har det gemensamt att de inbjuder till ett gott och mänskligt liv. De är viktiga för både nutid och framtid. För oss själva och för andra.

Nycklarna handlar om: Leendet och livsmodet (1), tårarna och medkänslan (2), handen och solidariteten (3), ögat och uppmärksamheten (4), örat och hörsamheten (5), hjärtat och kärleken(6) skulden och ansvaret (7), boten och sanningen (8), fractio, glädjen (9), pax, ödmjukheten (10), natten, mors mystica (11) samt gryningen, unico mystica (12).

Boken finns att köpa hos oss till ett subventionerat pris på 100 kronor.

Vi träffas sex tisdagar i rad kl 18.30-20.00 med början 29 januari.

Sista anmälningsdag: 22 januari.
E-post: bengt.ljungberg@svenskakyrkan.se
Plats: Backa församlingshem, norra ingången på kortsidan huset.
Ledare : Bengt Ljungberg, präst i Backa pastorat

Varmt välkommen!