Verksamheter

Backa pastorat erbjuder flera olika mötesplatser - både för barn och vuxna och både på dag- och kvällstid.

Tre flickor ser förväntansfulla ut.

Verksamheter för barn

På denna sida kan du ta del av de fritidsverksamheter och barnkörer som erbjuds för barn i Backa pastorat. Samtliga verksamheter på denna sida kräver anmälan och sker terminsvis. Om du är intresserad av någon verksamhet är du välkommen att kontakta ledaren för verksamheten för att få mer information.

Verksamheter för ungdomar

På denna sida kan du ta del av de verksamheter som erbjuds för ungdomar i Backa pastorat. Samtliga verksamheter på denna sida är öppna verksamheter, vilket betyder att ingen anmälan krävs och man kan komma de gånger man kan. Om du är intresserad av någon av verksamheterna är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen för mer information.

Ett litet barn spelar på en tamburin som ligger på en röd matta. Andra barn och vuxna sitter runt omkring.

Familjeverksamheter

På denna sida kan du ta del av de verksamheter som erbjuds för familjer i Backa pastorat. Det finns öppna verksamheter där ingen anmälan krävs och som man kan komma till de gånger man kan och det finns verksamheter som kräver anmälan. Om du är intresserad av någon av verksamheterna är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen för mer information.

En man sitter och samtalar med några andra.

Vuxen

På denna sida kan du ta del av de verksamheter som erbjuds för vuxna i Backa pastorat. Det finns öppna verksamheter där ingen anmälan krävs och som man kan komma till de gånger man kan och det finns verksamheter som kräver anmälan. Verksamheterna för vuxna är indelad i 4 underkategorier - aktivitet och rörelse, mötesplatser, skapande och kurser.

Kör och musik

Vi har flera körer för alla som tycker om att sjunga, såväl ung som gammal, nybörjare som van körsångare. Vare sig du föredrar klassisk kyrkomusik, jazz, visa eller gospel är du välkommen till den härliga gemenskapen där vi som älskar att sjunga kan mötas!