Backa pastorat Besöksadress: Glöstorpskyrkan, Tuve torg 1A, 41745 Göteborg Postadress: Box 4044, 42204 Hisings Backa Telefon: +46(31)179800 E-post till Backa pastorat

Bäckebols kyrksal

En plats att landa i. Centralt placerad och mycket tillgänglig på Selma Lagerlöfs torg.

När du passerar Selma Lagerlöfs torg är det enkelt att dimpa in i kyrkasalens gemenskap. Runt hörnet vid torgets busshållplats bara, så är du här.

Att vår kyrka finns närvarande såväl i vardagen som på söndagen, är lika naturligt som att man kan vara kristen alla veckans dagar. Därför är det mycket som händer här en vanlig dag. Nästa gång du har vägen förbi - kom in och dela en bit av livet!

Vi firar söndagsgudstjänst kl 16.00 och vi alternerar mellan gudstjänst, mässa och kafégudstjänst. Håll ett öga på anslagstavlan, predikoturer och kalendern här på hemsidan.