Babyrytmik

Kurs i rytmik för föräldrar med små barn. Våra ledord är: Kommunikation - Glädje - Trygghet. Nästa kurs startar den 9 september.

Babyrytmiken riktar sig till barn ca. 5-14 månader. Kursen är på tio träffar och innehåller rörelse, sång och dans tillsammans med ditt barn. Vi fikar varje gång och lär på så sätt känna varandra bättre.

NÄSTA KURS STARTAR MÅNDAGEN DEN 28 OKTOBER KL. 10.30–12.00 I BACKA FÖRSAMLINGSHEM, NÄRA NETTO. (OBS NY PLATS).
Busshållplats: Backa kyrkogata

Kursen är gratis för medlemmar i Svenska kyrkan, för övriga kostar det 500 kronor. Två kurser/ termin. Anmälan görs till kantor Ann-Britt Nykvist, 0737-738973.

Ann-Britt Nykvist

Backa församling

Mer om Ann-Britt Nykvist

Ann-Britt är kantor och arbetar med musikverksamheten i Bäckebols kyrksal. Hon ansvarar bland annat för barnrytmiken.