Babyrytmik

Kurs i rytmik för föräldrar med små barn. Våra ledord är: Kommunikation - Glädje - Trygghet. Nästa kurs startar den 16 januari.

Babyrytmiken riktar sig till barn ca. 5-14 månader. Kursen är på åtta träffar och innehåller rörelse, sång och dans tillsammans med ditt barn. Vi fikar varje gång och lär på så sätt känna varandra bättre.

Vår lokal på Selma Lagerlöfs torg är nära busshållplatsen och den är tillgänglighetsanpassad, vilket betyder att det inte finns några trappor eller trösklar och det går lätt att ta med barnvagnen.

NÄSTA KURS STARTAR DEN 16 JANUARI KL. 10.00–11.30 I BÄCKEBOLS KYRKSAL.

Kursen är gratis för medlemmar i Svenska kyrkan, för övriga kostar det 500 kronor. Anmälan görs till kantor Ann-Britt Nykvist.

Ann-Britt Nykvist

Backa församling

Mer om Ann-Britt Nykvist

Ann-Britt är kantor och arbetar med musikverksamheten i Bäckebols kyrksal. Hon ansvarar bland annat för barnrytmiken.