Babymassage

Kärleksfull beröring som stärker banden mellan dig och ditt barn Vi har två kurser per termin. Babyn kan vara ca 1-9 månader.

Det finns många fördelar med babymassage! Det ger en lugn stund av avslappning som stärker den kärleksfulla bindningen mellan förälder och barn. Som förälder får du ökad förmåga att tyda barnens kroppsspråk och signaler.

Babymassage ökar matsmältningen och kan lindra magknip och kolik. Den ger även barnet ökad kroppsmedvetenhet.

Varje kurs innehåller 6 träffar i Backa församlingshem på tisdagar kl 11-12.15 och kostar 150 kronor.

Höstens första kurstillfälle är 3 september 2019 .

Anmäl dig församlingspedagog Lisbeth Gustavsson.

Lisbeth Gustavsson

Backa församling