Aktuellt

Välkommen till samtalsgruppen Aktuellt i Brunnsbokyrkan. Vi träffas varannan tisdag kl 12.30-14.15 (ojämna veckor).

Samtalsgruppen Aktuellt träffas i Brunnsbokyrkan varannan tisdag kl 12.30-14.15 (ojämna veckor).

Träffarna inleds med middagsbönen, därefter samlas vi runt en kopp kaffe och samtalar kring någon aktuell fråga i samtiden. Kanske har vi läst något intressant eller hört något spännande på radion?

Vi delar med varandra och försöker se vad den kristna tron har för svar på samtidens frågor.

Välkommen!

När: Varannan tisdag kl. 12.30-14.15 (ojämna veckor)
Var: Brunnsbokyrkan

Ledare