Efter Dagis

Titta in en stund efter dagis, skola och jobb för en stunds lek, pyssel och trevligt sällskap. Till fikat bjuds nygräddade våfflor!

Det är Efter Dagis ungefär en gång i månaden, här blandas lekar och vänskap med någon överraskning. Allt medan tid finns för att samtala och lära känna varandra. En sångstund med rörelser och rim har vi också tillsammans. Vi har nygräddade våfflor med grädde och sylt till fikat.

Slappna av en stund och varva ner i trevligt sällskap och gör något extra roligt innan det är dags att ta sig hem.

Välkommen att titta in efter dagis/skola/jobb!

information

Backa församlingshem

Tisdagar kl 13-17.30

• 10 sept

Hela familjen är välkommen att vara med!

Lisbeth Gustavsson

Backa församling

Mer om Lisbeth Gustavsson

Lisbeth är församlingspedagog och ansvarar för barn- och familjearbetet i Backa. Hon har även hand om lov- och sommaraktiviteter samt kontakt med skolorna.