Sopplunch

Varannan tisdag bjuder vi in till hemlagad soppa i Lillåns församlingshem. Vi inleder med andakt i Hovsta kyrka kl 11.30. Lunchen serveras kl 12.00. Kostnaden är 40 kr för soppa, bröd, kaffe och kaka. Ingen föranmälan krävs, start tisdag 11 september och sedan fortsätter vi ojämna veckor till och med 20 november. (Obs! Fel startdatum i Mer än du tror nr 3 2018)

Om du har lust att vara med och koka soppan är du välkommen att höra av dig till Elisabet Schöllin på 019-30 80 49.

Simon Richardson

Präst - komminister