Skrivterapi

Nyhet! Start i oktober.

Har du saker du behöver bearbeta och vill möta andra i en skriv- och samtalsgrupp? Välkommen med när vi startar en skrivterapi-grupp i höst!

Livet kan vara underbart med vänner, familj, arbete och fritid men ibland inträffar något som gör att vi blir ledsna, arga eller nedstämda. Skälen kan vara många - dödsfall, sjukdom, olyckor, skilsmässa, separationer, ekonomisk problematik, stress, utbrändhet, långvariga konflikter eller relationer. Det kan vara händelser som precis har hänt, men också sådant som ligger långt bakåt i tiden.

I ett sådant läge kan det vara bra att möta andra där man tillsammans, under tystnadsplikt, bearbetar det som skaver. Vår diakon Erica jobbar enligt metoden ”Write Your Self” och startar en kurs i oktober.

Anmälan senast 1 oktober
Mail erica.gidlof@svenskakyrkan.se eller telefon 070-3981572.

Tid och plats
Dag, tid, plats kommer vi fram till när vi ser vilka som anmält sig men räkna med start i oktober.

Vill du hellre ha enskilda samtal så erbjuder vi den möjligheten också.

Erica  Gidlöf

Erica Gidlöf