Foto: Jesper Wahlström

Internationellt rådslag i Glanshammar 23 november

Vem får höras? Kyrkornas roll för en hållbar utveckling.

Internationella rådet i Strängnäs stift bjuder in intresserade och engagerade till ett internationellt rådslag i Glanshammars församling den 23 november. Genderfrågor och kyrkornas roll för en hållbar utveckling står på agendan!

Det har blivit till tradition att Internationella rådet i Strängnäs stift anordnar inspirationstillfällen varje höst. Du är naturligt vis välkommen och vi hoppas du har möjlighet att ta med dig dina vänner! Globala veckans tema står i fokus: "Vem får höras? Kyrkornas roll för en hållbar utveckling". Föreläsare från Uppsala och Strängnäs stift deltar.

Program

09.00 Kaffe i Glanshammars församlingshem
09.30 Inspiration kring Globala veckans tema ”Vem får höras? Kyrkornas roll för en hållbar värld för alla.”
12.00 Mässa i Glanshammars kyrka
12.30 Lunch
13.30 Internationella rådet informerar
15.30 Avslut med kaffe

Har du frågor?

Hör av dig till Charlotte Bergman, ansvarig för pastoratets internationella arbete. Se kontaktuppgifter nedan.

Anmälan

Är du medlem i Axbergs eller Glanshammars församling står vi för kostnaden. Anmäl dig i så fall senast 12 november via webbformuläret nedan. Övriga intresserade anmäler sig via stiftets hemsida

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. 

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på
https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter