Välkommen till årets höstmarknad!

Söndag 13 september är det Höstmarknad utanför församlingshemmet i Axberg. Dagen börjar med gudstjänst 11.00, sedan öppnar marknadstorget där du kan handla hantverk och närproducerat till 14.30.

Hemlagat, nykokt, närodlat, snickrat, virkat, ja allt möjligt spännande kan man hitta på Axbergs höstmarknad. Självklart finns det hoppborg för barnen och fika och korv för knorrande magar.

boka bord

Anmäl dig direkt via talongen nedan eller på telefon 072-532 52 05. Marknaden rymmer max 20 bord, bokningen är öppen så länge det finns plats, dock längst t o m 30 augusti.

Avgiften 100 kr/bord går oavkortat till “Stiftelsen för Samfond 5”, som bidrar till lek- och nyttosaker för barn under vård i Region Örebro.

Bordsbokning till höstmarknad 2020

Maria Nydahl

Barn- och ungdomsledare

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-30 80 40.

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på