Bild på frostigt fönster

Anpassat program tills vidare

På grund av corona pausar vi all verksamhet i Hovsta pastorat. Läs mer om hur vi kan finnas till hands och hur du kan fira gudstjänst med oss nedan.

Vi finns här för dig

Det är naturligt att bli orolig i tider som dessa, man kan känna sig ensam och behöva praktisk hjälp. Präster och diakoner finns tillgängliga för samtal över telefon. Tveka inte att höra av dig!

DETTA GÄLLER FÖR VÅRA gudstjänster

För närvarande spelar vi in gudstjänster och helgmålsbön och sänder på webben. Länk till gudstjänsterna finns här

BEHÖVER DU RÅD ELLER HJÄLP?

Är du sjuk ska du kontakta sjukvården. Om du känner oro kan du vända dig till oss, kontaktuppgifter till våra präster och diakoner finns nedan.

Du kan även ringa jourhavande präst eller kontakta svenska kyrkans chatt på nätet. Jourhavande präst har öppet varje kväll/natt 17.00-08.00. Du ringer 112 och ber om att bli kopplad. Samtalet är kostnadsfritt.

Har du frågor kring Coronaviruset hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten, telefon 113 13.

Tomas Rådehed

Erik Lindstrand