Foto: Emma Dahlbäck /IKON

Hej och välkommen till Ungdomssidan!

Efter konfirmationen erbjuder Åtvids församling olika alternativ till fortsatt gemenskap; Unga ledare, Mötesplats Ungdom eller att sjunga i ungdomskören Chorus Mix.

Unga ledare
Som ung ledare är du en viktig resurs för både huvudledaren och deltagarna i en konfirmandgrupp.

Ungdomsgruppen fick en magisk kvällspromenad och fångade Stora kyrkan i vackert kvällsljus. Foto: Elin Holmberg

Mötesplats Ungdom
Nu välkomnar vi dig som går i årskurs 8 och uppåt till Åtvids församlingsgård på tisdagar klockan 18.00-20.30 med start den 1 mars.
Varje vecka har vi Veckans tanke och Veckans aktivitet (här får ni gärna komma med egna önskemål).
Några gånger per år kommer vi även att ordna läger/utflykt eller resa där vi får möjlighet att fördjupa vår gemenskap och vår kunskap om den kristna tron.

Chorus Mix
Gillar du att sjunga? Då ska du absolut testa att vara med i Chorus Mix. Det är en kör för ungdomar som leds av Kristina Solfors Rehnholm. Där sjungs en blandad repertoar, allt från enklare visor till rock'n roll och gospel. Kristina når du på 0120-299 43 eller på kristina.renholm@svenskakyrkan.se.

Det är kul att vara ung i Åtvids församling!

Chorus Mix

Kör för ungdomar fr.o.m. årskurs 6 och uppåt.