Foto: Emma Dahlbäck /IKON

Hej och välkommen till Ungdomssidan!

Under de senaste åren har vi haft en positiv utveckling av konfirmandarbetet. Det är många ungdomar som väljer att vara konfirmander i Åtvid. Det beror förhoppningsvis på att ungdomarna finner konfirmationstiden intressant och givande. Självklart konfirmerar sig säkert en och annan av ren tradition men många unga känner också en genuin vilja utifrån ett eget behov av att vara med.

Efter konfirmationen erbjuder Åtvids församling olika alternativ till fortsatt gemenskap; Unga ledare, Svenska kyrkans Unga i Åtvid, ungomsgruppen, sjunga i ungdomskören Chorus Mix eller att spela tillsammans i Ungdoms Ensemblen.

Unga ledare
Som ung ledare är du en viktig resurs för både huvudledaren och deltagarna i en grupp. Du blir en brygga. Du kan välja att vara ung ledare i en konfirmandgrupp eller i Minior-, Juniorgrupperna.

Svenska kyrkans unga
Du kan också engagera dig i Svenska kyrkans unga. Klicka in dig på Svenska kyrkans ungas sida för att läsa mer.

Ungdomsgruppen
Om du känner att du inte vill engagera dig som ledare är du välkommen att komma och hänga i Åtvids församlingsgård när det är ungdomsgrupp. Det är på tisdagkvällar, kl. 19.00-21.00.
Under innevarande restriktioner träffas vi digitalt.
Läs här om digital ungdomsgrupp

Chorus Mix
Gillar du att sjunga? Då ska du absolut testa att vara med i Chorus Mix. Det är en kör för ungdomar som leds av Kristina Solfors Rehnholm. Där sjungs en blandad repertoar, allt från enklare visor till rock'n roll och gospel. Kristina når du på 0120-299 43 eller på kristina.renholm@svenskakyrkan.se.

Det är kul att vara ung i Åtvids församling!