Foto: Emma Dahlbäck /IKON

Hej och välkommen till Ungdomssidan!

Efter konfirmationen erbjuder Åtvids församling olika alternativ till fortsatt gemenskap; Unga ledare, Mötesplats Ungdom eller att sjunga i ungdomskören Chorus Mix.

Unga ledare

Som ung ledare är du en viktig resurs för både huvudledaren och deltagarna i en konfirmandgrupp.

Ungdomsgruppen fick en magisk kvällspromenad och fångade Stora kyrkan i vackert kvällsljus. Foto: Elin Holmberg

Mötesplats Ungdom

Alla som går i årskurs 8 och uppåt är välkomna till våra ungdomsträffar.
Vi träffas tisdagar udda veckor i Åtvids församlingsgård klockan 18.00 – 20.30
(om inte annan samlingsplats framgår i programmet). Se programmet nedan.

Varje träff inleds med sång och samtal om det som känns viktigt samt enkelt fika.
Om du har några frågor hör av dig till:
Henrik 073-0882195 eller Susanne 072-5129969

Chorus Mix

Gillar du att sjunga? Då ska du absolut testa att vara med i Chorus Mix. Det är en kör för ungdomar som leds av Kristina Solfors Rehnholm. Där sjungs en blandad repertoar, allt från enklare visor till rock'n roll och gospel. Kristina når du på 0120-299 43 eller på kristina.renholm@svenskakyrkan.se.

Det är kul att vara ung i Åtvids församling!

Höstens träffar för Mötesplats ungdom:

30 augusti: 5 kamp på Klockarängen.

13 september: Samtalskväll, vi pratar om olika val vi gör i livet och vad de får för konsekvenser i våra liv.

27 september: Vi spelar Padel och ses vid Deco padel klockan 18.00

11 oktober: Föreläsning med Mattias Klum om klimatet.

25 oktober: Vi lär oss att baka bullar.

8 november: Samtalskväll, vi lär oss mer om en text i Bibeln genom att spela ett spel.

22 november: Vi provar på Bågskytte. Vi samlas klockan 18.00 utanför deras lokal vid Facetten.

6 december: Samtalskväll om svåra livsfrågor.

20 december: Julavslutning med film.