Foto: Lotta Damm

Välkommen, säger vi till Johan Renhorn!

Nu har vår nya ekonomichef börjat sin tjänst i Åtvids församling.

Hej!
Jag är ny ekonomichef i församlingen från 25 april. Jag kommer senast från en tjänst som redovisningsledare och auktoriserad redovisningskonsult på Grant Thornton. Därutöver är jag vice ordförande i styrelsen för Åtvidabergs Sparbank.

Tidigare har jag bland annat varit politiskt aktiv i kommunen, så att vara med och utveckla lokalsamhället är både roligt och viktigt för mig.

Foto: Lotta Damm

Jag bor i Åtvidaberg sedan 2003 med min fru Emma som är präst i Norra Tjust och våra två barn Lisa och Nathalie.

På fritiden tycker jag om att jaga, spela golf, sjunga, umgås med familj och vänner samt att försöka renovera vårt hus och vår sommarstuga, alltid är det något projekt på gång. Ni ser och hör mig säkert i någon av församlingens körer också.