Sommarlovsönskningar!

Sommarlovet 2022 närmar sig. Vida Run Club och Åtvids församling vill bidra till att barnfamiljer med ekonomiska svårigheter ska kunna skapa sommarminnen tillsammans.

Vi vet att sommaren kan vara en tuff tid för familjer med begränsade ekonomiska resurser och det kan vara svårt att ha råd med det lilla extra.

Vi kan bidra med pengar till besök på djurpark, badhus, eller något annat som Du och dina barn önskar. Barnens sommarlovsönskningar står i centrum, och vi vill försöka uppfylla dem.

Du och din familj är anonyma, och endast Emelie, präst i Åtvids församling, som samordnar ansökningarna kommer veta vem du är.

Vi frågar aldrig efter religiös tillhörighet eller medlemskap i kyrkan. Du är välkommen med din ansökan vem du än är.

Ansök genom att kontakta Emelie senast 29 maj:

Emelie Ekelund, 0120-299 67 sms: 073-0370564
emelie.ekelund@svenskakyrkan.se

Församlingsexpeditionen: 0120-29932

Välkommen att höra av dig!