Välkommen på Drop in-dop 8 oktober

Drop in-dop lördagen den 8 oktober 10-14. Här kan du eller annan döpas utan en lång planering och i all enkelhet, fint och stämningsfullt i Gamla kyrkan eller församlingsgårdens andaktsrum.

Visst kan det bli lika fint och bra att hålla dop i all enkelhet!

Ni anmäler er på församlingsexpeditionen under förmiddagen den 8 oktober, vi registrerar, gör en snabb planering med er och ni får prata med en präst innan dopet.

Vill ni låna dopklänning går det bra, vare sig den som ska döpas är barn eller vuxen.

Efter dopet bjuder vi på kaffe/te, och tårta i församlingsgården.

Allt är kostnadsfritt. Ni kan givetvis ta med några släktingar och vänner om ni vill det. Enkelt och festligt eller hur?

Har du frågor, kontakta expeditionen på tel 0120-299 30
atvids.forsamling@svenskakyrkan.se

Gammal som ung kan döpas in i Kristi världsvida kyrka! Det gör ingenting om det inte blev av när du/ni var spädbarn eller för att du aldrig blev konfirmerad eller covid kom emellan eller något annat. Nu kan du eller annan döpas utan en lång planering och i all enkelhet, fint och stämningsfullt.
Dopet har ingen åldersgräns,
vi döper mer än gärna både den som är 3 månader och den som är 90 år– välkommen!

Foto: Louise Hedberg /IKON
Inte är jag för stor för dop inte! Loui 1 år lutar sig över dopfunten och blir döpt av prästen Henrik.
Foto: Kirsten Alm
Foto: Magnus Aronsson IKON