Åtvids församling söker en INNE-vaktmästare med fastighetsskötselansvar, 100 %

Nu då en av våra kyrkvaktmästare går vidare till annat jobb söker vi dig som har stort intresse och kunskap för fastighetsskötsel och trivs i kyrkans miljö.

Åtvids församling ligger naturskönt och i nära anslutning till Linköping. Geografiskt täcker församlingen hela Åtvidabergs kommun med församlingsexpeditionen i centralorten som utgångspunkt.
Församlingen har 8 kyrkor av högt kulturhistoriskt värde som är placerade utöver hela kommunen. Vårt arbetslag består av ca 30 personer där du ingår i servicegruppen bestående av vaktmästare, husmor och lokalvårdare.

I tjänsten ingår huvudsakligen fastighetsskötsel, lokalvård och tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar (dop, begravning och vigslar).

- Du har minst gymnasiekompetens och gedigen erfarenhet av fastighetsskötsel. Hantverksutbildning är meriterande.

- Du är intresserad av teknik, gärna vana vid styr- och reglersystem samt dator. Erfarenhet av hantering av ljus-/ljudsystem är meriterande.

- Du är beredd att jobba såväl kvällar som helger allt utifrån verksamhetens behov.

- Eftersom du behöver möta många människor i olika åldrar och livsfaser behöver du vara lyhörd och har ett arbetssätt som präglas av service.

- Du har god social kompetens och är flexibel och stresstålig. Du jobbar gärna tillsammans med andra och är kollegial, men trivs även med att jobba ensamt och självständigt. Ditt arbete präglas av noggrannhet och ansvarstagande. Du är en problemlösare.

- Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

- Eftersom tjänsten innefattar tjänstgöring i kyrkan förutsätter vi att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar.

Om du vill veta mera eller har några frågor, vänligen vänd dig till Agneta Norling för information.

Tjänstgöringsgrad: 100% med schemalagd helgtjänstgöring.
Vi tillämpar provtjänstgöring i 6 månader.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Fackliga representanter: Peter Liljegren (Kommunal Öst) 010-442 8710,
072-52 65 387

Ansökan ska vara inne senast den 12 september och innehåller dokumentation som styrker din kompetens och erfarenhet. Bifoga personligt brev.

Ansökan skickas via mejl till: atvids.forsamling@svenskakyrkan.se

eller per post: Åtvids församling, Box 165, 597 24 Åtvidaberg

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.