Drop in-dop och vigsel

i Brunskogs kyrka under Gammelvâlaveckan

Måndag 23 juli – fredag 27 juli klockan 11.00-14.00 i Brunskogs kyrka, den gode herdens kapell.

För dop gäller: Bara att komma och anmäla sig på plats, det är viktigt vid barndop att vårdnadshavare bejakar dopet. Vuxna är också välkomna till dop.

För vigsel gäller: Ingen tidsbokning behövs, bara kom, men mycket viktigt att intyg för vigsel och hindersprövning från Skatteverket tas med och ges till prästen.
Dopsamtal/vigselsamtal sker på plats. Vittnen kan vi ordna om ni inte har eget sällskap med. Enkla ceremonier enligt Svenska kyrkans ordning, dock utan musiker. Inga kostnader.

För mer info: Ragnhild Johansson, präst, 0570-72 82 16,
Karin Jansson, präst, 0570-72 82 98.

Brunskogs kyrka öppen dagligen under Gammelvâlaveckan