Arvidsjaurs församling

Kontakt

Arvidsjaurs församling Besöksadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Postadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Telefon: +46(960)47800 E-post till Arvidsjaurs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga jobb i Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar

Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar samverkar fr.o.m. den 1 januari 2018 i ett gemensamt pastorat.

I hjärtat av Lappland, mellan kust och fjäll, ligger ARJEPLOG ARVIDSJAURS PASTORAT, i en bygd som präglas av både nybyggaranda och samisk tradition. Vi som bor här uppskattar det lilla sammanhanget med närheten till natur och friluftsliv och den möjlighet till gemenskap med andra som det lilla samhället ger. Vi välkomnar också med glädje alla dem som för kortare eller längre tid vistas i Arjeplog och Arvidsjaur, tack vare ett väl utvecklat kommunikationsnät, som underlättar möjligheten att snabbt och enkelt ta sig hit.
Arjeplog Arvidsjaurs Pastorat med sammanlagt 9 kyrkor och kapell kännetecknas av ÖPPENHET, NYFIKENHET på framtiden och en STARK TRO på vårt Pastorat som växtplats för alla människor.

Till vårt arbetslag på 30 personer söker vi nu:

KYRKOHERDE

För tjänsten gäller:

*att vara kyrkoherde i det helt nybildade Arjeplog Arvidsjaurs Pastorat och leda arbetet med att forma Pastoratets verksamhet.

*att arbeta i enlighet med den verksamhetsidé som bygger på att Pastoratet skall vara delaktigt, engagerat och synligt i bygdens liv och utveckling och att våra två församlingar i livets alla skeenden skall vara en naturlig plats för människor i våra möten med Gud och varandra.

För oss som arbetar här innebär det att vi betonar samverkan, både inom arbetslaget och i relation till samhället i övrigt. Vi vill vara med och skapa goda mötesplatser för våra församlingsbor.

Körkort och tillgång till bil (församlingen har även en tjänstebil för resor i tjänsten)

Tillträde:

Tillträde 1 april 2018 eller enl. överenskommelse

För mer information ring:

Kyrkoherde Ingrid Holmström Pavval

Kyrkorådets ordförande Per-Erik Karlsson

Facklig företrädare:

Kyrk-A: Peter Werner

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och referenser senast den 2 februari 2018 till:

Kyrkorådet

Arjeplog Arvidsjaurs Pastorat