Other languages with Google Translate

Kontakt

Arvidsjaurs församling Besöks- och postadress: Skillnadsgatan 27, 93331 ARVIDSJAUR Telefon: +46(960)47800 E-post till Arvidsjaurs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lediga jobb i Arjeplog och Arvidsjaurs pastorat

Arjeplogs och Arvidsjaurs församlingar samverkar fr.o.m. den 1 januari 2018 i ett gemensamt pastorat.

I hjärtat av Lappland, mellan kust och fjäll, ligger ARJEPLOG ARVIDSJAURS PASTORAT, i en bygd som präglas av både nybyggaranda och samisk tradition. Vi som bor här uppskattar det lilla sammanhanget med närheten till natur och friluftsliv och den möjlighet till gemenskap med andra som det lilla samhället ger. Vi välkomnar också med glädje alla dem som för kortare eller längre tid vistas i Arjeplog och Arvidsjaur, tack vare ett väl utvecklat kommunikationsnät, som underlättar möjligheten att snabbt och enkelt ta sig hit.
Arjeplog Arvidsjaurs Pastorat med sammanlagt 9 kyrkor och kapell kännetecknas av ÖPPENHET, NYFIKENHET på framtiden och en STARK TRO på vårt Pastorat som växtplats för alla människor.

Till vårt arbetslag på 30 personer söker vi nu:

1 Komminister 100 % med placering i Arjeplog

Vi är ett pastorat med underbar fjäll- och skogsnatur.
Vi är glada och engagerade medarbetare och vi behöver dig som vill utveckla gudstjänstlivet, möta människor i både glädje och sorg och dela människornas vardag.
Du måste ha körkort och tillgång till bil.

Kontakt

För mer information kontakta kyrkoherde
Ivar Sundström, 073-083 62 04

Ansökan