Other languages with Google Translate

Böcker av ärkebiskop Antje Jackelén

Bild: Magnus Aronson/Ikon
  1. Samlas kring hoppet. Stockholm: Verbum 2016. (190 sidor).
  2. Gud är större. Reviderad upplaga. Lund: Arcus 2016. (180 sidor).
  3. Gud är större: Ett herdabrev för vår tid. Lund: Arcus. 2011. (165 sidor).
  4. Time and Eternity: The Question of Time in Church, Science, and Society. Translated by B.Harshaw. Philadelphia and London: Templeton Foundation Press. 2005. (345 + xv pages).
  5. The Dialogue Between Science and Religion: Challenges and Future Directions. Proceedings of
    the Third Annual Goshen Conference on Religion and Science. Ed. by Carl S. Helrich.
    Kitchener, Ontario: Pandora Press. 2004. (141 sidor).
  6. Zeit und Ewigkeit. Die Frage der Zeit in Kirche, Theologie und Naturwissenschaft. NeukirchenVluyn:
    Neukirchener Verlag. 2002. (342 + x sidor).
  7. Tidsinställningar. Tiden i naturvetenskap och teologi. Lund: Arcus. 2000. (205 sidor).
  8. Zeit und Ewigkeit. Die Frage der Zeit in Kirche, Naturwissenschaft und Theologie. Teologiska
    institutionen, Lunds universitet, Lund. 1999. (284 sidor).
  9. Ljus av ljus. Läsning av en kristen bekännelse. Stockholm: Verbum. 1998. Tillsammans med
    Ola Sigurdson, Sune Fahlgren, Werner G. Jeanrond, Johnny Jonsson, Birgitta Westlin. (109
    sidor). Andra tryckningen 2001.

Att tala i annan ton

Ärkebiskop Antje Jackelén har skrivit ett kapitel i boken "Almedalen - Makt, magi och möten". Boken, som är en antologi, publicerades under Almedalen 2018 för att uppmärksamma almedalsveckans 50-årsjubileum.

Ärkebiskopens kapitel heter "Att tala i annan ton" och du är välkommen att läsa det här.

Att tala i annan ton (pdf, 60 kB)