Lediga jobb i Arjeplog Arvidsjaurs pastorat

Just nu söker vi 1 musiker 100 % i Arvidsjaur, 1 komminister 100 % i Arjeplog och 1 komminister 100% i Arvidsjaur

I hjärtat av Lappland, mellan kust och fjäll, ligger ARJEPLOG ARVIDSJAURS PASTORAT, i en bygd som präglas av både nybyggaranda och samisk tradition. Vi som bor här uppskattar det lilla sammanhanget med närheten till natur och friluftsliv och den möjlighet till gemenskap med andra som det lilla samhället ger. Vi välkomnar också med glädje alla dem som för kortare eller längre tid vistas i Arjeplog och Arvidsjaur, tack vare ett väl utvecklat kommunikationsnät, som underlättar möjligheten att snabbt och enkelt ta sig hit.
Arjeplog Arvidsjaurs Pastorat med sammanlagt 9 kyrkor och kapell kännetecknas av ÖPPENHET, NYFIKENHET på framtiden och en STARK TRO på vårt Pastorat som växtplats för alla människor.

Till vårt arbetslag på 30 personer söker vi nu:

1 MUSIKER 100 % MED PLACERING I ARVIDSJAUR
Vi söker en samarbetsvillig musiker med öppenhet för olika musikaliska stilar och uttryckssätt i gudstjänster och körverksamhet.

I Pastoratet betonar vi samverkan, både inopm arbetslaget och i samhället i övrigt. Våra musiker skall därför finna nöje i att samverka musikaliskt med andra aktörer. Stor vikt läggs på bred musikalisk kompetens och personlig lämplighet.

Arvidsjaur är en av de stora inlandskommunerna så du måste ha körkort (B-körkort) och ha tillgång till bil. Pastoratet har även tjänstebilar för resor i tjänsten.

För tjänsten gäller:

Organist- eller kantorsexamen.

Medlemskap i Svenska kyrkan.

Tillträde:

1 juni 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan till tjänsten:

Skicka in ansökan med personligt brev och CV  senast 1 april 2020 till ivar.sundstrom@svenskakyrkan.se

Lämnas av kyrkoherde Ivar Sundström, 0960-478 02, 070-083 62 04

Lärarförbundet Christiane Rödder Steiner 0911-787 88

1 KOMMINISTER 100 % MED PLACERING I ARJEPLOG.

Det är en liten församling och ett litet arbetslag. Du har bred kompetens och vi tänker att du ska vara engagerad i konfirmandarbetet i församlingen och i pastoratet.

Du kommer som församlingspräst leda gudstjänster och kyrkliga handlingar och delta i församlingens liv under året.
Du brinner för gudstjänst och gudstjänstutveckling och tycker om att möta människor i liveets olika skeden.

Arjeplog är en av Sveriges största kommuner så du måste ha körkort och ha tillgång till bil.

Upplysningar om tjänsten:

Lämnas av kyrkoherde Ivar Sundström, 0960-478 02 eller komminister Kristina Andersson i Arjeplog, 0961-612 56

KyrkA Peter Werner 0911-27 41 15

Ansökan till tjänsten:

Skicka in ansökan med personligt brev och CV   till ivar.sundstrom@svenskakyrkan.se

1 KOMMINISTER 100 % MED PLACERING I ARVIDSJAUR

Vi söker en församlingspräst som kommer att leda gudstjänster och kyrkliga handlingar och delta i församlingens liv under året.

Du brinner för gudstjänst och gudstjänstutveckling och tycker om att möta människor i livets olika skeden.

Arvidsjaur är en av de stora inlandskommunerna så du måste ha körkort och ha tillgång till bil.

Upplysningar om tjänsten:

Lämnas av kyrkoherde Ivar Sundström, 0960-478 02 eller komminister Margareta Andersson i Arvidsjaur, 0960-478 06

KyrkA Peter Werner 0911-27 41 15

Ansökan till tjänsten:

Skicka in ansökan med personligt brev och CV till ivar.sundstrom@svenskakyrkan.se