Unga blåsare

Åre församlings trumpet och saxofon elever Information och anmälan kontakta Torkel Johansson

Unga Blåsare är instrumentalundervisning på trumpet och saxofon, individuellt och i grupp, från årskurs 2.

Undervisningen sker på eftermiddagarna i skolans lokaler och just nu deltar ca 25 elever i åldrarna 8-16 år.

Unga Blåsare musicerar vid ett flertal tillfällen per år, både inom församlingens egen verksamhet och vid andra tillfällen och arrangemang.

Gruppen Giant steps är en del av Unga blåsare.

Anmälan och mer info kontakta Torkel Johansson

torkel.johansson@svenskakyrkan.se