Sommarkollo Åre församling

En veckas sommarkollo för barn i Åredalen Datum för sommaren 2020 är inte klart

Hej du som går ut 2:an eller 3:an i år!

Åre församling anordnar ett dagkollo och du är speciellt välkommen att hänga med! Vi kommer träffas mån-fre  i Duveds Lillkyrka och hitta på en massa skojigheter tillsammans.

Sista kvällen övernattar de som vill i Duveds kyrka och så har vi avslutning i kyrkan där vi berättar om vad vi har gjort för föräldrar och syskon.

Vi kommer att bjuda på mellis och lunch eller middag varje dag. Sommarkollot är såklart kostnadsfritt!

Vem? Du som har gått ut 2:an eller 3:an

När? DATUM INFÖR SOMMAREN 2020 kommer

Tider? Måndag-onsdag 10:00-15:00, vi bjuder på lunch varje dag

Torsdag 17:00 med middag och övernattning

Fredag avslutning i Duveds kyrka 13:00, barnen får lunch innan

Var? Duveds Lillkyrka

Hur? Vi kommer utifrån olika teman att hitta på en massa roliga aktiviteter tillsammans såsom att sjunga, leka och sporta.

Anmälan krävs! Begränsat antal platser.

Vid eventuella frågor mejla:

julia.m.johnson@svenskakyrkan.se

eller smsa
072-733 53 28

Det ska ha gått ut brev till alla i posten där man gör sin anmälan. Och fyller i speciella önskemål vid kost mm och en blankett för foto- och filmtillstånd också. Men du kan även maila om du ej fått brevet i posten :

julia.m.johnson@svenskakyrkan.se

VÄLKOMMEN!!!