Sångfåglarna

Kör och musiklek för dig som är 8-9 år Välkommen! Barnkör både i Åre och i Duved

Kören för Dig som är 8-9 år!

Åre   tisdagar kl  13:30-14.30  i St Olofsgården
Duved   måndagar kl  14:30-15:30  i Lill kyrkan i Duved

Mindre lek och mer sång, och dans. Vi börjar träna på att sjunga i olika stämmor, pratar scenspråk och vid gudstjänster och konserter finns fler möjligheter till solosång. Sångfåglarna medverkar i en till två gudstjänster/termin samt en konsert/termin.

Ledord: ”Unik. Magnifik”

Exempel på teman som vi jobbar kring:
Empati, vi är olika, respekt, kompis, julen, värdefull, självbild, bön, påsken, förlåtelse.

Undrar du något eller vill anmäla dig?

Kontakta ungdomsmusiker Julia Johnson

julia.m.johnson@svenskakyrkan.se

tel 072-7335328

Vid anmälan behöver vi barnets

• Namn ·
  • Fullständiga personnummer
  • Adress
  • Telefonnummer till förälder
  • Mejladress till förälder

Unga och äldre ledare är också välkomna!

Julia Johnson

Åre församling